home Bolig, Husholdning iRobot Roomba 605 Robotstøvsuger

iRobot Roomba 605 Robotstøvsuger

Forhandler Land Pris Levering Totalpris Læs mere
Wupti.com Danmark 1.444,00 0,00 1.444,00 TIL BUTIK
Shopping.coop.dk Danmark 1.599,00 0,00 1.599,00 TIL BUTIK

Med en robotstøvsuger behøver du ikke længere tænke over støvsugning af beskidte gulve og rengøring af snavsede fodlister – det kan klares let og elegant med iRobot’s anerkendte model: Roomba 605, der med sin fascinerende iAdapt-navigationssystem og sin roterende sidebørste, får dine gulve og foldlister til at skinne.

IRobots ældre model: Roomba 605, kan med sit patenterede 3-trins rengøringssystem fjerne hår, skidt, støv og andet snavs fra både fodlister samt gulve af alle typer ved hjælp af dens effektive sugeevne, dens modsatroterende underbørster, dens dybdegående sidebørste samt dens fascinerende “Dirt Detect”-funktion.

Sidebørstens hår er så kompakt sammensat, at selve børsten samtidig fungere som en slags kollisionspude mod eventuelle forhindringer, hvilket med andre ord gør Roomba skabt til at arbejde og rengøre på arealer med tæt stående møbler, da robotten nemt undviger disse forhindringer. Roomba er endvidere udstyret med trappecensor på sin underside, hvilket gør robotten i perfekt stand til at undvige trapper og højdeforskelle.

Den fascinerende “Dirt Detect”-funktion er udviklet således at Roomba bliver i områder med øget skidt og kører i cirkulærer bevægelser indtil området er helt rent.

Roomba er endvidere udstyret med en praktisk Aerovac-støvopsamler med kapacitet på 0,6 l, der således gør de bekvemmelige fyldte støvsuge-poser til fortid.

irobot roomba 605 robotstøvsuger

Lydniveau og vægt

Roomba 605 har et lydniveau på 61 dB(A), hvilket svare til at være et markant lavere lydniveau end fhv. almindelige støvsugere, hvoraf man let kan være i samme rum og omgås robotten under en rengøringscyklus.
Den vejer tilmed kun 3,6 kg, hvilket gør den let at transportere rundt.

Let at anvende

Roomba er let at anvende. Den tændes ved hjælp af et enkelt let fingerklik på dens stor “CLEAN”-knap øverst på robotten. Trykker man én gang til, aktiveres det fascinerende iAdapt-navigationssystem, hvoraf Roomba påbegynder sin rengøringscyklus. IAdapt-navigationssystemet er udviklet til at gøre robotten i stand til at træffe 60 beslutninger i sekundet, hvilket medvirker til at bibeholde det høje rengøringsniveau.

Ønsker man at afbryde Roomba’s rengøringscyklus, kan man ved et enkelt tryk på den store “CLEAN”-knap let sætte robotten på pause, hvorefter den igen kan igangsættes ved hjælp af atter et tryk på “CLEAN”-knappen.

Ønsker man i stedet at sende Roomba tilbage til sin opladestation, kan dette ligeledes nemt udføres ved blot at trykke på den mindre “Dock”-knap, der er at finde lige under den store “CLEAN”-knap, hvorefter Roomba finder sin vej tilbage til opladestationen ved hjælp af dens RCON-sensor.

Det er ligeledes nemt at aflæse om Roomba er i gang med at oplade eller derimod er helt fuld opladet: Lyser den store “CLEAN”-knap gul, betyder det at Roomba er i fuld gang med at suge ny energi til sig, hvilket kan tage op til 3 timer. Lyser knappen i stedet grøn, betyder det at Roomba er fuld opladet og klar til atter en succesfuld rengøringssession.

Når Roomba har gennemført en fuld opladningssession, kan den klare 1 times arbejde/rengøring hvilket svare til ca. 56 kvm., inden den automatisk returnere afladt tilbage til opladestationen igen.

Producenten bag

Leverandøren bag iRobot Roomba 605, er verdens største producent af robotstøvsugere ved navn iRobot, der har formidlet mere end 13 millioner iRobot-robotstøvsuger til private hjem og forbrugere, til det amerikanske militær, hospitaler samt andre offentlige institutioner.

IRobot er tilmed blevet det mest anerkendte brand indenfor robotstøvsugere i Danmark.

Fordele:

 • Trappe-sensor
 • Kan rengøre fodlister
 • Roterende sidebørste
 • “Dirt Detect”-funktion
 • Aerovac-støvopsamler
 • Fungere på alle underlag
 • 3-trins rengøringssystem
 • iAdapt-navigationssystem
 • “Virtual Væg” kan tilkobles

Ulemper:

 • Har ikke WiFi-tilkobling
 • Har ikke LightHouse-funktion
 • Har ikke AeroForce-teknologi
 • Kan ikke betjenes med app

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *