home Bolig, Husholdning Dyson V8 Absolute støvsuger

Dyson V8 Absolute støvsuger

Mest populære støvsuger

Dyson V8 blev i december 2018 kåret som den mest populære støvsuger på Pricerunner.

Billigste priser

Forhandler Land Pris Levering Totalpris Læs mere
Proshop.dk Danmark 2.684,00 0,00 2.684,00 TIL BUTIK
Wupti.com Danmark 2.788,00 0,00 2.788,00 TIL BUTIK

Specifikationer

 • Vægt: kun 2,63 kg.
 • Sugekraft: 22/115AW
 • Støvbeholder Volumen: 0,54 liter
 • Mål: 25 x 22 x 124 cm.
 • Filter: Vaskbart filter, som holder hele produktets levetid
 • Batteristørrelse: 21,6V
 • Brugstid: Op til 40 minutter per opladning
 • Ladetid: 5 timer for en fuld opladning
 • Batteri-indikator: Ja

Mine erfaringer med Dyson V8

Jeg har i skrivende stund haft min Dyson V8 Absolute støvsuger i ca. 6 måneder, og jeg er utrolig glad for den, og den bliver brugt stort set hver dag.

Størrelse:

Den vejer ikke meget og ligger godt i hånden. Dog synes jeg at røret/stangen er en anelse for kort, hvis man har lidt højde. Jeg er 186 cm. og røret måtte godt ha været bare 5 cm. længere. Men det vænner man sig til og er ikke noget der betyder det store.

Sugeevne:

Suge evnen er ganske fint, når man tager i betragtning at den køre på batteri. Der er 2 sugeindstillinger: Almindelig og Boost. Den almindelige bruger jeg på mine trægulve og Boost-funktionen bruger jeg på de værelser som har gulvtæpper.

Batteritid:

Dyson V8 har 2 sugeindstillinger: Almindelig og Boost. 

Når jeg benytter den almindelige, så kan batteriet holde ca. 30-40 minutter, hvilket er ganske ok og mere end rigeligt, da det ikke tager længere tid at støvsuge underetagen.

Benytter jeg Boost-funktionen, så forkortes batteritiden markant. Jeg benytter den til at støvsuge førstesalen, hvor jeg kun har gulvtæpper. Her kan jeg knap nå at blive færdig, da batteritiden er nede på 15-20 minutter.

Opladning:

Det skulle efter sigende tage ca. 5 timer at lade batteriet helt op, men jeg må indrømme at jeg aldrig har taget tid. Ofte bruger jeg den kun få minutter af gangen, hvis jeg lige har spilt et eller anden på gulvet, eller hvis sofaen lige skal have en tur. Derefter sættes den tilbage i holderen, hvor den lader.

Så med mindre man har et stort hus, så er det bestemt ikke noget problem med den lange opladningstid. 

Opbevaring:

Dyson V8 bliver leveret med en smart docking-station, som man hænger op på væggen. Støvsugeren bliver automatisk opladet, når den hænger der.

 

Officiel produktvideo af Dyson V8

Fordele:

Ulemper:

 • God sugeevne
 • Fin batterikapacitet
 • Fornuftig volume
 • Nem tømning af støvbeholder
 • Praktisk docking-station
 • Der medfølger forskellige mundstykker
 • Prisen er lidt høj
 • Længden er en anelse for kort

Pakkens indhold:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *