home Elektronik, Gadgets Testanmeldelse af Apple Airpods version 1 og 2

Testanmeldelse af Apple Airpods version 1 og 2

Apple Airpods version 1

Den første version fra Apple giver dig mulighed for at koble dine høretelefoner til alle de andre Apple produkter. Via den automatiske opkobling skal du ikke til at aktivere dine enheder, hvis du skifter mellem at høre musik fra din laptop eller mobil.

Du får produktet i det smarte og praktiske etui med opladerfunktion. 15 minutters opbevaring i etuiet giver dig musikafspilning i 3 timer.

Med dobbelt-tryk på høretelefonerne aktiverer du SIRI, så du kan få adgang til dine apps og eller programmer uden at skulle tage din mobil frem for navigation. 

Hvad siger andre om version 1 udgaven?

Den første version af Apple Airpods er den model, som på verdensplan er solgt i det største omfang.

Airpod version 1 fremhæves for det enkle men komfortable design, der sidder optimalt og sikkert i øret. Det er muligt at bruge de stilrene, hvide høretelefoner til både cykling og løb uden risiko for, at høretelefonerne falder ud.

Apple er kendt som én af verdens førende producenter af teknologiske løsninger. De anvender den nyeste teknik på markedet, hvilket afspejler sig i de mange features, som du får glæde af med de populære Airpods.

Automatisk opkobling mellem dine Apple enheder, effektiv opladning i det moderne etui og mulighed for tilkobling via Bluetooth til andre enheder er et udpluk af de egenskaber, du får med version 1.

Hvad angår lydkvaliteten er den på niveau med andre funktionelle og moderne høretelefoner og headsets i samme prisklasse.

Apple Airpods version 1 er i mindre grad i stand til at blokere støj fra omgivelserne som følge af det kompakte og smalle design. Det er dog ikke nødvendigvis en ulempe, da det i mange situationer er en fordel, at du kan orientere dig i forhold til dine omgivelser.

 

Kilde: https://www.whathifi.com/apple/airpods/review

Mere om Apple Airpods version 1

For dig der elsker musik, er det vigtigt med høretelefoner, som giver dig mulighed for afspilning i flere timer á gangen. Det giver dig maksimal frihed og fleksibilitet til at tage dine høretelefoner med dig på i fitnesscenteret, på jobbet eller til lange køreture i bilen.

Med version 1 udgaven kan du spille dine favoritplaylister uafbrudt i op til 5 timer på én opladning. Med opbevaring i det praktiske opladeretui får du yderligere 19 timers batterilevetid.

Fordele og særlige specifikationer

 • Batteritid til kommunikation: 2 timer
 • Batterilevetid til musik: 5 timer
 • Bluetooth version: 4.2
 • Mulighed for tilkøb af trådløst opladeretui
 • Understøtter iOS system: iOS 10 (og senere)
 • Aktivering af SIRI: dobbelt tryk

Apple Airpods version 2

Med version 2 modellen får du en videreudvikling fra den funktionelle og effektive version 1 model. 2’eren er opgraderet på mindre men betydningsfulde punkter, så du får mere frihed til din kommunikation og musikafspilning.

Fremfor at aktivere SIRI med tryk på høretelefonerne, er Apple Airpods version 2 designet til at genkende din stemme. Dette giver dig effektiv adgang til at komme frem til de programmer, som du ønsker at gøre brug af. Derudover er både stemme- og lydteknologien blevet forbedret, så du får endnu skarpere kommunikation.

Det medfølgende, trådløse opladeretui tillader dig at oplade dine høretelefoner dobbelt så hurtigt som version 1 udgaven. 

Hvad siger andre om version 2 udgaven?

På mange måder minder Apple Airpods version 2 høretelefonerne om den forrige generation. Dette gælder blandt andet i forhold til design og look. Du får et par stilrene og tidløse høretelefoner i hvidt look, som matcher enhver person uanset personlighed og livsstil.

Den store popularitet som høretelefonerne fra den første generation har ført med sig gør, at der designmæssigt er forbundet status og høj symbolværdi med at bære de trådløse Airpods. Derfor bærer version 2 udgaven det samme design og giver dig således det samme fit i øret.

Du får glæde af nye funktioner med Apple Airpods version 2, der blandt andet er udstyret med teknik, der tillader dig på få sekunder at kunne skifte mellem dine enheder.

Du får på flere måder meget kvalitet og værdi for pengene, når du vælger version 2 udgaven af Airpods. Der medfølger det genkendelige og funktionelle, trådløse opladeretui, der er dobbelt så effektivt som etuiet fra version 1 modellen.   

Hvad angår opladeretuiet har dette også gennemgået forbedringer både i design og i teknik. LED indikatoren er placeret på etuiets yderside, så du nemmere kan se, hvornår dine høretelefoner er fuldt opladede. Derudover er knappen for aktivering af opladning placeret mere hensigtsmæssigt, så du ikke ved uheld kommer til at oplade, når du blot ville opbevare høretelefoner i den smarte, lille æske.

Kilde: https://mashable.com/review/apple-airpods-2-review/?europe=true

Mere om Apple Airpods version 2

Det er særligt i forhold til brugervenligheden, at version 2 udgaven fra Apple skiller sig ud. De forbedrede egenskaber og funktioner skaber større grad af frihed og fleksibilitet for dig, så du kan bruge dine høretelefoner til både frihed og til arbejde.

 

Hører du til dem, som har brug for at kunne besvare opkald hele dagen, er det vigtigt med høretelefoner, som kan honorere dine krav til batterilevetid. Version 2 høretelefonerne fra Apple giver dig lang taletid (3 timer), så du kan svare kollegaer, kunder eller familiemedlemmer, uanset hvor du befinder dig.

Fordele og særlige specifikationer

 • Batteritid til kommunikation: 3 timer
 • Batterilevetid til musik: 5 timer
 • Bluetooth version: 5.0
 • Leveres med trådløst opladeretui
 • Understøtter iOS system: iOS 122 (og senere)
 • Aktivering af SIRI: automatisk stemmegenkendelse 

Hvilken version skal jeg vælge?

Selvom det umiddelbart kan virke som mindre detaljer, der adskiller version 1 fra 2’eren, er der alligevel forskelle, som kan få betydning for din anvendelse med de eftertragtede høretelefoner.

Dine behov og ønsker er afgørende for, om du vil få størst glæde og udbytte med enten den første eller den efterfølgende generation af Apple Airpods.

Er du på udkig efter et par moderne og funktionelle høretelefoner, der skal bruges til fritid, sport og hverdag, kan version 1 være den rette model for dig at vælge. Du får glæde af de mest betydningsfulde features, som du skal bruge til både musikafspilning og trådløs kommunikation.

1’erne er fortsat den model, som er solgt i flest eksemplarer verden over, hvilket indikerer modellens popularitet og gode performance.

For dig som ønsker at gøre brug af dine høretelefoner i forbindelse med arbejde, kan det være en god idé at vælge Apple Airpods version 2. Denne model indeholder forbedringer af både teknik og design i forhold til den første version. Længere taletid, mere effektiv opladning og forbedret design på opladeretuiet er de væsentligste opgraderinger, som kan få stor betydning for din anvendelse både praktisk og teknisk.

Kilde: https://www.imore.com/airpods-1-vs-airpods-2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *